GameTracker.com Teams > HellsTeam | BE WITH US,BE THE BEST !!
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
HELLSTEAM | BE WITH US,BE THE BEST !! 5 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
RECENT FORUM POSTS
Hartile Serverului
Category: Anunturi
by Hellsteam-ht
Apr 09, 2015 2:36 PM
Lista grade si Legenda accese
Category: Lista grade si Legenda accese
by Hellsteam-ht
Apr 09, 2015 2:29 PM
Posts: 2   Topics: 2   VIEW FORUM
NEWS
BE WITH US,BE THE BEST !!
Comunitatea HELLSTEAM.RO este comunitatea jocurilor ce iti dau dependenta si jucatorilor dependenti de ele.

Pe forumul HELLSTEAM poti avea o experienta deosebita.

Avem Staff competent, ce respecta limba romana si facem totul profesional si sigur.

Structura forumului este unica, beneficiem de optini unice pe platforma IPB, totul datorită fondatorilor.

In cadrul forumului se organizeaza competitii cu destul de multi participanti de genul: Cupa CS 1.6, Pariuri Liga1, Campionat Haxball, Photoshop SOTW/LOTW/AOTW, Cupa Pool, Provocari Need For Speed,Warnight, etc.

Avem si o categorie de Photoshop unde membrii isi pot prezenta lucrarile lor prin intermediul unui portofoliu, pot face cereri avatare, semnaturi, etc, pot face cadouri, dar pot sa provoace alte persoane la battle.

Forumul general consta in Discutii Generale unde se discuta orice; Lifestyle cu totul despre diferite domenii gen sex, viitor, istorie; Coltul de tembelizare unde se face caterinca; Totul despre renumitul joc Counter Strike; Informatii despre Programare si Timp liber, unde se posteaza video'uri, muzica, etc.

Organizam concursuri in fiecare luna cu premii: domenii, steamuri, bani, conturi filelist/thefiles/etc. key-uri dota2/cs-go
Jun 19, 2016 2:24 AM
Doresc sa particip!
Cel mai tare si mai popular shooter multiplayer.Arunca-ti armele in cel mai ravnit joc online.Angajeaza-te intr-un incredibil, realistic si aventurier joc , in care munca in echipa te aducepe cele mai ravnite culmi ale aventurii. Fa echipacu cei mai buni si distreaza-te la maxim, omorandu-tiinamicii, salvand ostatici. Rolul tau in echipa esteextrem de important, iar rolul echipei in joc se revarsaasupra modului tau de joc. In fiecare runda, exista unsingur rezultat, o singura echipa castigatoare...incearca sa fii tu in acea echipa.

Tinem sa va spunem ca incepe primu concurs care consta in castigarea unei licente cu jocul original Counter-Strike 1.6,activabila pe platforma Steam.Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe forum

Acest concurs se va desfasura intre 01.02.2015-28.02.2015 urmand ca, castigatorul sa se decida printr-o extragere Random.org (filmat)

Cel care va fi prins cu coduri va fi eliminat din concurs

Daca ti-ai vazut numele, trebuie doar sa ne trimiti un email cu user-ul tau de Steam la adresa winlicensecs@hellsteam.ro si vei primi licenta in cel mai scurt timp. Toate cele bune si sa curga cat mai multi castigatori!
Jan 28, 2015 12:50 PM
CLAN MEMBERS  •  5
hT | CsK
RO Founder
DeNisQwAnKiDo
RO Moderators
CoBrA
ES Members
BizZaR
RO Members
hT | arvEL
RO Members
GAME SERVERS
There are no servers assigned to this clan.
About Us
Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Links
HellsTeam | BE WITH US,BE THE BEST !!
GAME RANKING
World Rank
7327th out of 138583
95th
Game Rank
Counter Strike 1.6 299