GameTracker.com Teams > COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripes power !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPES POWER ! 1065 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
Dispenser keys donation system!
Un sistem simplu si foarte interesant am ales sa utilizam pentru acei jucatori care doresc sa sustina evenimentele ce implica licente de jocuri la nivel comunitar. Asadar, am aplicat pe site-ul dispenser.tf pentru un trader bot automat cu care oricare dintre voi puteti face un schimb care va redirectiona cheile spre noi (momentan contul meu de steam struMf) iar noi ne vom face treaba mai departe pentru a va asigura un stoc de premii pentru eventualele evenimente cat mai dese posibile.

Acest sistem de donatie si trading pentru keys nu supune nici o supra taxa ci este menit doar sa ofere mai multa activitate comunitatii la nivel de evenimente. Nu obligam pe nimeni sa doneze, fiecare doneaza cat doreste. Interesant este ca acest bot are un task log ce inregistreaza fiecare tranzactie astfel contul vostru steam ramane inregistrat in evidenta noastra iar la evenimente nu vom ezita sa precizam numele celor care au donat comunitatii.

Bineinteles, ramane valabila situatia in care donati sa primiti Elite CS:GO pe serverul csgo.indungi.ro in semn de multum


ATENTIE!

Acesta nu este un proiect menit sa castige cineva sau sa oferim mai mult sau mai putin ci doar tine de activitatea pe care o putem oferi pe comunitate. Poti sa donezi o cheie si sa castigi un joc de 20 poate 30 de euro in functie de ce putem achizitiona cu cheile donatorilor, bineinteles in aceste activitati vor participa doar persoanele care doneaza minim o cheie. Este o loterie cu un mare procentaj de castig avend in vedere ca doar cu cateva chei putem lua o serie de jocuri foarte buneMultumim celor care se implica in acest proiect pentru a mentine activitatile up and running in comunitate!


Pentru a dona nu trebuie decat sa mergeti in acest Shop si sa cumparati orice item cu orice cheie din cele 3 acceptate de catre bot!


Magazinul comunitatii Indungi Romania pe dispenser se afla aici!


Posted by atenus
Feb 01, 2014 2:46 AM
COMMENTS