Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
14231
Players:
1764
Forum Home > Battlefield 4 Server Administration & Help > Can't add BF4 server: server already there?
PREV 1 2 3 4 5 6 7 NEXT
burnPM
#41
Dec 11, 2013 6:26 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
abdesslem wrote:
i'cant add my server here in gmetacker why ! plz help !

I'm guessing you are not entering the correct information. Contact your server provider if you do not know / they did not provide you with either a IP, join port, or query port.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

blackhandboneheadPM
#42
Jan 05, 2014 12:59 PM
Joined: Nov 14, 2007
Posts: 3
I'm trying to add my BF4 server, but I only have the IP Multiplay gave me I cannot find The query port: Also not done this in a while and not sure if you still need to change server name. My Ip and port are below thanks for any help you can give.

IP: 212.38.163.79
Port: 19567
burnPM
#43
Jan 05, 2014 1:15 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
You only need to temporarily change the server name when you try to claim the server, for which the server must be added first.

Is this your server? http://www.gametracker.com/server_info/212.38.163.79:19567/

If not, you'll need to contact your provider and ask what the query port should be, then reply back here with that port number for me to adjust.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

blackhandboneheadPM
#44
Jan 05, 2014 1:21 PM
Joined: Nov 14, 2007
Posts: 3
It's my IP and Port but don't look like mine different map running. My server is or should be named [Blackhand] BF4 32 Man Hard Core

Please Ignore. Banged Head and It All came back to me now added and tracking.
Last edited by: blackhandbonehead Jan 06, 2014 7:01 AM
ebassiePM
#45
Jan 22, 2014 1:29 PM
Joined: Mar 26, 2010
Posts: 8
ebassie wrote:
Hi folks,

I'm trying to add my BF4 server, but somehow another server is on the same IP and (game)port. The query port is different though:
http://www.gametracker.com/server_info/31.204.131.78:25530/

My server info:
IP: 31.204.131.78
Game port: 25530
Query port: 25535

Looks like the other server added wrong info? And now I cannot add mine.

Please take a look at it.

Thanks in advance.




Hi, I just noticed my problem is still not completely fixed.
The above link should go to my server, but in fact it's still the wrong one.

My server is now present on:
http://www.gametracker.com/server_info/31.204.131.78:25500/

That port is not correct (should be 25530), although the query port is.

So, I wanted to delete my server. But I cannot remove it.
"Cannot delete servers with this source type."

Can you please remove the servers under the links:
http://www.gametracker.com/server_info/31.204.131.78:25530/
&
http://www.gametracker.com/server_info/31.204.131.78:25500/

So I can re-add my server again?
burnPM
#46
Jan 22, 2014 7:26 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
I have updated the query ports for the servers, as whomever added them did so incorrectly. Let me know if you need anything else.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

admin-11PM
#47
Jan 22, 2014 8:17 PM
Joined: Aug 10, 2010
Posts: 1
burn wrote:
I have updated the query ports for the servers, as whomever added them did so incorrectly. Let me know if you need anything else.


Thanks, can you remove our clan as owner from this server:
http://www.gametracker.com/server_info/31.204.131.78:25500

Oops... Logged in with the wrong account.
(This is also EBassie)
burnPM
#48
Jan 22, 2014 8:52 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
There is currently no feature to unclaim a server. However, the re-claim process is no different than the original claim process so if the new owner comes by they will not experience any trouble with it.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

ebassiePM
#49
Jan 22, 2014 9:42 PM
Joined: Mar 26, 2010
Posts: 8
burn wrote:
There is currently no feature to unclaim a server. However, the re-claim process is no different than the original claim process so if the new owner comes by they will not experience any trouble with it.



OK, too bad. Thanks anyways.
ruslik75PM
#50
Feb 04, 2014 10:35 AM
Joined: Jan 28, 2014
Posts: 3
My server change IP-adress. Im delete it (not found how change adress), added new one - 82.96.119.215 (qry prt - 27290, jn - 25350) - and yours tracker NOT add! How?! How do this... Im not stupid. My host - Fragnet.net.
Whats happening?
Im from Ukraine and my english too bad, sorry.
PREV 1 2 3 4 5 6 7 NEXT