Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
14228
Players:
1662
Forum Home > Battlefield 4 Server Administration & Help > Can't add BF4 server: server already there?
PREV 1 2 3 4 5 6 7 NEXT
burnPM
#51
Feb 04, 2014 12:54 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
ruslik75 wrote:
My server change IP-adress. Im delete it (not found how change adress), added new one - 82.96.119.215 (qry prt - 27290, jn - 25350) - and yours tracker NOT add! How?! How do this... Im not stupid. My host - Fragnet.net.
Whats happening?
Im from Ukraine and my english too bad, sorry.

There does not appear to be a server at 82.96.119.215:25350:27290

You'll likely need to contact your host so you have the correct information.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

x8urning5kullxPM
#52
Feb 06, 2014 8:13 AM
Joined: Nov 07, 2012
Posts: 3
burnPM
#53
Feb 06, 2014 8:19 AM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
82.96.119.215:25600:47200 is correctly reporting on GT as CombatKingZ. http://www.gametracker.com/server_info/82.96.119.215:25600/

If you don't believe this is correct, here are the possible issues:

1. Two servers use the same query port
2. 47200 is not the query port for your server
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

x8urning5kullxPM
#54
Feb 06, 2014 8:26 AM
Joined: Nov 07, 2012
Posts: 3
ruslik75PM
#55
Feb 06, 2014 8:37 AM
Joined: Jan 28, 2014
Posts: 3
x8urning5kullx wrote:
But the Game port of http://www.gametracker.com/server_info/82.96.119.215:25600/ is wrong. Its not 25600 its 25200.

Ask your support hosting. I did so. The port number can do other.
x8urning5kullxPM
#56
Feb 06, 2014 8:50 AM
Joined: Nov 07, 2012
Posts: 3
I just asked my server hoster for the correct ip and ports:

IP: 82.96.119.215
GamePort: 25600
QueryPort: 47600

Now it works thank you.
templado-sicPM
#57
Mar 10, 2014 3:14 PM
Joined: Jul 03, 2008
Posts: 6
Hi folks,

I'm trying to add my BF4 server, but somehow another server is on the same IP and (game)port. The query port is different though:
http://www.gametracker.com/server_info/185.16.85.174:25220/

My server info:
IP: 185.16.85.174
Game port: 25220

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/284b3885-0496-4c52-aa05-9476383e0d73/SUPER-SiC-S2-Operation-Locker-24-7/

Looks like the other server added wrong info? And now I cannot add mine.

Please take a look at it.

Thanks in advance.
Last edited by: templado-sic Mar 11, 2014 2:36 AM
burnPM
#58
Mar 10, 2014 3:53 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
I've updated the query port.
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

templado-sicPM
#59
Mar 11, 2014 2:36 AM
Joined: Jul 03, 2008
Posts: 6
burn wrote:
I've updated the query port.


thanx a bunch
iraqiboy90PM
#60
Mar 15, 2014 10:02 AM
Joined: Apr 12, 2012
Posts: 14
PREV 1 2 3 4 5 6 7 NEXT