Games > Left 4 Dead 2 > Forum > Left 4 Dead 2 Server Administration & Help > Offline on gametracker yet my server is online and playing on it !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
14866
Players:
1481
Forum Home > Left 4 Dead 2 Server Administration & Help > Offline on gametracker yet my server is online and playing on it !
digital_hunterPM
#1
Offline on gametracker yet my server is online and playing on it !
Jul 30, 2016 9:58 AM
Joined: Sep 16, 2010
Posts: 6
Hello everyone.

So first i'll explain my problem.

My server ( L4D2 server ) isn't online on gametracker yet i am on it and playing with others meaning that it is online so..i'm thinking gametracker scanning isn't running well ? Or maybe i need to make some corrections in some cvars ?

Can someone help me please ?

PS: http://www.gametracker.com/server_info/89.43.62.40:27015 -> my server.

Also... This here is my server.cfg: http://pastebin.com/4sUuBXuc
burnPM
#2
Jul 30, 2016 10:15 AM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10927
It appears as if you are blocking traffic on port 27015. Can you please check your firewall?

You can find additional information in:

http://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&thread=108248
I am retired from GameTracker after 11 years and will not be responsive for support requests.

digital_hunterPM
#3
Jul 30, 2016 10:19 AM
Joined: Sep 16, 2010
Posts: 6
Thank you very much for the quick response.

I dont know what to say to be honest... is that really the problem ?
Traffic blocked on port 27015 ?
The thing is...the server was online ON gametracker a few hours ago so... for sure the port isn't blocked by a firewall since it actually worked a few hours ago like i said.

Um...another question. Is it possible the problem is because of sv_cheats "1" ? I know it's a stupid question but i'm new to L4D2 dedicated servers and i'm still learning.

Anyway, i'll also check if its blocked by firewalls. It will take a while tho because i need to contact the provider but..again, i'm telling you that it worked ( the scanning, it showed server online ) a few hours ago ( 10hours ago to be precise )

Any suggestions except for the firewall one ?
digital_hunterPM
#4
Jul 30, 2016 10:32 AM
Joined: Sep 16, 2010
Posts: 6
Ok so... i set sv_cheats on 0 and..now it works.
Still..i don't understand why it didn't scan while it was sv_cheats 1.
Can you explain it to me please so i could understand and don't repeat this problem in the future ?

EDIT: Just checked. Now its offline again and sv_cheats is set on 0.
I swear to god, i don't understand what is happening.

EDIT2: sv_cheats 1 was reading from another cfg too. Erased the line, made sure it reads sv_cheats 0 all the time, restarted the map, tried to add the server to gametracker ( even tho its already added but in this way i can find out if gametracker detects if the server is online and it works. Now i'm waiting for gametracker to scan it completely ). I think the problem is solved.